Vad är Taekwondo?

TAEKWONDO

En olympisk sport och självförsvar, med sina rötter i Kora och en av världens största kampsporter. Vi erbjuder träning för barn och ungdomar samt vuxna. Vi har elitsatsande medlemmar, svenska mästare och landslagsaktiva. Hos oss kan alla träna efter sina egna förutsättningar, oavsett om man vill träna på motions eller tävlingsnivå.

Du kan även kombinera dina studier med ditt idrottande,  Vi samarbetar med olika gymnasieskolor både inom och utanför kommunen vilket innebär att du har möjlighet kombinera studier med Taekwondo träning.

 

 d i reklam 2018

Taekwondo lek 4 – 6 år.

Här tränar vi motorik, koordination och kroppsuppfattning på ett lekfullt vis. Vi lägger grunden för ett livslångt idrottande. Allsidig och glädjefull träning i kombination med disciplin och koncentration. Vi har utbildade och erfarna tränare som tar hand om barnen.

 

 

Taekwondo barn 7 – 10 år.

Välj att träna på motionsnivå eller i tävlingsgrupp. Vår glädjefulla träning gör dig smidig, förbättrar koordinationen och koncentrationen samt gör dig mentalt stark. Våra utbildade och erfarna barn- och ungdomstränare erbjuder den absolut senaste träningsläran.

M L N Splitt

jpeg låg hög

 

 

Taekwondo ungdom 13 år och upp.

Välj att träna på motionsnivå eller i tävlingsgrupp. Taekwondo är en träningsform som gör dig smidig, uthållig och mentalt stark. Våra utbildade och erfarna ungdomstränare erbjuder den absolut senaste träningsläran.

 

dwit neryo  11

 

Taekwondo (Kamplag) barn & ungdom från 7 år.

Vi har två tävlingsgrupper som kallas Kamplag. En grupp för barn 7–11 år och en för ungdomar och vuxna. Det är tävlingsgrupper där all träning är anpassad till tävlingsmomentet. Vi tränar anfall och försvarstekniker i matchliknade situationer, sparring mm. Detta är träning för de som är intresserade av tävling.

 

 

j & j grepp

 

 

Taekwondo vuxengrupp.

Vill du testa på ett nytt sätt att träna? Taekwondo för vuxna är en rolig träningsform där du tränar hela kroppen och förbättrar din hälsa. Du lär dig ett modernt självförsvar som förbättrar din styrka, balans, koordination, rörlighet, uthållighet och självkänsla. Taekwondoträning är en friskfaktor för kropp och själ. Alla kan träna efter sina egna förutsättningar.

 

 

Taekwondo som studieval.

Hos oss kan du även kombinera dina studier med ditt idrottande. Vi samarbetar med olika gymnasieskolor både inom och utanför kommunen vilket innebär att du har möjlighet att träna morgonpass måndag till fredag med personlig tränare på klubben.