Träningsläger 2019, 30/5 – 2/6

skånesfagerhult
Skånes Fagerhult ligger i ett naturskönt område i direkt anslutning till Fedingesjön. Det är ungefär 6,5 mil från Helsingborg. Gården är lämplig för lägerskolor, träningsläger, rekreation med mera.

Lägergården har 47 bäddar fördelade på elva rum. Köksutrustningen är anpassad till max 47 personer. I allrummet finns tv och öppen spis. När du hyr anläggningen får du också tillgång till roddbåt, kanoter och flytvästar. På området finns även eldstad, vindskydd och fiskemöjligheter (fiskekort krävs).

Deltagarna kommer att delas in i olika grupper där de under läger dagarna kommer att få ansvara för frukost, lunch, middag, städning mm.

Vem: Lägret riktar sig i första hand till våra kamp-utövare minior, kadett, junior, senior i mån av plats får övriga som inte tävlar deltaga (OBS alla deltagare måste vara simkunniga, då lägergården ligger intill en stor insjö, alla under 13 år ska ha en vuxen med sig.

Pris: 300sek / person för övernattning, frukost, lunch, kvällsmat under lägret.

Anmälan: På anslagstavlan på klubben, anmälan är bindande, betalning senast 30/4 på Bankgiro 673-6953, OBS glöm ej namn!

Beskrivning av lägergården

Kök:
Porslin för ca 50 personer
Stekbord
2 spisar
1 Diskmaskin
2 kylskåp
1 frysbox

Sovrum:
47 bäddar
11 rum
3 – 6 bäddar/rum

Övrigt:
Sittplatser för ca 50 pers.
Kanoter, flytvästar
Tvättmaskin, torktumlare,
Torkskåp
Öppenspis
Vindskydd utomhus

Det är inte tillåtet att använda ytterskor, röka eller ha husdjur inomhus. Det är heller inte tillåtet att möblera om. Soptömning sker udda veckor.

Det är viktigt att du som hyr sätter dig in i de rutiner som gäller vid brand. Ni bör fingera en brandövning för er säkerhets skull!

OBS! Du måste ta med eget sänglinne, handdiskmedel och diskhandduk, hushålls och toapapper, soppåsar och säckar samt ved.

Innan avfärd ska:

Golven dammsugas och våttorkas. Använd mopparna ni får med er och ta tillbaka dom för tvätt.

Täcken vikas ihop och placeras vid sängarnas fotända.

All disk ska vara diskad. Diskmaskinen ska vara tömd på vatten och silen ska vara rengjord. Kylen ska vara tömd och avtorkad.

Bord, köksbänkar och köksluckor torkas av.

Ala fönster ska vara haspade och ytterdörrarna låsta.

Båt, kanoter, flytvästar, åror och paddlar placeras snyggt och prydligt i båthuset.

Obs! Glöm inte att låsa båthuset!

Alla sopor ska slängas i de kärl som finns.

Huset ska vara i den ordning som du själv vill att det ska vara när du kommer fram! Hyresgäst som inte har uppfyllt kraven riskerar dels att bli fakturerad extra för städkostnader och dels att inte få hyra anläggningen i framtiden.

Adress om du söker via hitta.se: Fedingshult 8915

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *