Terminsstart 19/8

Den 19e Augusti startar LTA´s –
Landskrona Taekwondo Akademis hösttermin 2019!

TAEKWONDO

En olympisk sport och självförsvar, en av världens största kampsporter. Vi erbjuder träning för barn och ungdomar samt vuxna. Vi har elitsatsande medlemmar, svenska mästare och landslagsaktiva. Hos oss kan alla träna efter sina egna förutsättningar, oavsett om man vill träna på motions eller tävlingsnivå.

Du kan även kombinera dina studier med ditt idrottande, vi samarbetar med både grundskola klass 4–9 samt Öresundsgymnasiet vilket innebär att du, från mellanstadiet till gymnasiet har möjlighet att kombinera dina studier med Taekwondo träning.

 

 

Taekwondo lek 4-7år. d i reklam 2018

Här tränar vi motorik, koordination och kroppsuppfattning på ett lekfullt vis. Vi lägger grunden för ett livslångt idrottande. Allsidig och glädjefull träning i kombination med disciplin och koncentration. Vi har utbildade och erfarna tränare som tar hand om barnen.

 

 

 

Taekwondo barn 8-11år.

Välj att träna på motionsnivå eller i tävlingsgrupp. Vår glädjefulla träning gör dig smidig, förbättrar koordinationen och koncentrationen samt gör dig mentalt stark. Våra utbildade och erfarna barn- och ungdomstränare erbjuder den absolut senaste träningsläran.

M L N Splitt

 

 

Taekwondo ungdom 12 år och upp.  jpeg låg hög

Välj att träna på motionsnivå eller i tävlingsgrupp. Taekwondo är en träningsform som gör dig smidig, uthållig och mentalt stark. Våra utbildade och erfarna ungdomstränare erbjuder den absolut senaste träningsläran.

 

 

 

 

Taekwondo (Kamplag) barn & ungdom från 7 år.  

dwit neryo  11

Vi har två tävlingsgrupper som kallas Kamplag. En grupp för barn 7–11 år och en för ungdomar och vuxna. Det är tävlingsgrupper där all        träning är anpassad till tävlingsmomentet. Vi tränar anfall och försvarstekniker i matchliknade situationer, sparring mm. Detta är träning för de som är intresserade av tävling.

 

 

 

Taekwondo vuxengrupp.  j & j grepp

Vill du testa på ett nytt sätt att träna? Taekwondo för vuxna är en rolig träningsform där du tränar hela kroppen och förbättrar din hälsa. Du lär dig ett modernt självförsvar som förbättrar din styrka, balans, koordination, rörlighet, uthållighet och självkänsla. Taekwondoträning är en friskfaktor för kropp och själ. Alla kan träna efter sina egna förutsättningar.

 

MÅ BRA!  

KOM I FORM!

BLI EN VINNARE!       

 

 

Bli en del av vår gemenskap och medverka i en olympisk sport!         

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *