Medlemsavgifter

4-7 år

Autogiro: 199:- / månad

7-11 år

Autogiro: 249:- / månad

12 år och upp

Autogiro: 299:- / månad

Fitness

Autogiro: 199:- / månad


Träningsavgiften tecknas med autogiro.
Uppsägning måste ske via mail till info@latkd.se.
Uppsägning av avtal måste ske innan den 20e annars löper avtalet vidare till nästkommande månad / dragning.

Blankett för autogiro medgivande hämtas på kansliet.

Familjerabatt.
Vid 3 eller fler medlemmar / familj ingår den lägsta träningsavgiften gratis.

När du betalt träningsavgift blir du givetvis försäkrad om olyckan skulle vara framme i samband med din träning.

Tävlings licens: Tävlande endast i Sverige 150kr/år, tävlande utomlands 500kr/år. Licens avgiften ska betalas in på klubbens konto senast 31 december föregående år.

Bankgiro 673-6953

Swishnummer: 1235932132, (Obs vid betalning med Swish tillkommer en kostnad på 2.50 sek i administrationsavgift till banken)

TAEKWONDO
En olympisk sport och självförsvar, en av världens största kampsporter. Vi erbjuder träning för barn och ungdomar samt vuxna.Vi har elitsatsande medlemmar, svenska mästare och landslagsaktiva. Hos oss kan alla träna efter sina egna förutsättningar, oavsett om man vill träna på motions eller tävlingsnivå.

Du kan även kombinera dina studier med ditt idrottande, vi samarbetar med både Landskrona School of Sports grundskola klass 4–9 samt Öresundsgymnasiet vilket innebär att du, från mellanstadiet till gymnasiet har möjlighet att kombinera dina studier med Taekwondo träning.

Taekwondo lek 4 – 7 år.
Här tränar vi motorik, koordination och kroppsuppfattning på ett lekfullt vis. Vi lägger grunden för ett livslångt idrottande. Allsidig och glädjefull träning i kombination med disciplin och koncentration. Vi har utbildade och erfarna tränare som tar hand om barnen.

Taekwondo barn 7 – 11 år.
Välj att träna på motionsnivå eller i tävlingsgrupp. Vår glädjefulla träning gör dig smidig, förbättrar koordinationen och koncentrationen samt gör dig mentalt stark. Våra utbildade och erfarna barn- och ungdomstränare erbjuder den absolut senaste träningsläran.

Taekwondo ungdom 12 år och upp.
Välj att träna på motionsnivå eller i tävlingsgrupp. Taekwondo är en träningsform som gör dig smidig, uthållig och mentalt stark. Våra utbildade och erfarna ungdomstränare erbjuder den absolut senaste träningsläran.

Taekwondo (kamplag) barn & ungdom från 7 år.
Vi har två tävlingsgrupper som kallas Kamplag. En grupp för barn 7-11 år och en för ungdomar och vuxna. Det är tävlingsgrupper där all träning är anpassad till tävlingsmomentet. Vi tränar anfall och försvarstekniker i matchliknade situationer, sparring mm. Detta är träning för de som är intresserade av tävling.

Taekwondo vuxengrupp.
Vill du testa på ett nytt sätt att träna? Taekwondo för vuxna är en rolig träningsform där du tränar hela kroppen och förbättrar din hälsa. Du lär dig ett modernt självförsvar som förbättrar din styrka, balans, koordination, rörlighet, uthållighet och självkänsla. Taekwondoträning är en friskfaktor för kropp och själ. Alla kan träna efter sina egna förutsättningar.

Taekwondo som studieval.
Hos oss kan du även kombinera dina studier med ditt idrottande.