Medaljregn över LTA i Malmö Open 2019

https://www.landskronadirekt.com/2019/04/30/medaljregn-over-lta-i-malmo-open/

malmö open 2019

Bakre rad från vänster, Petronella, Mhedi, Noel
Främre rad från vänster, Dennis, Hannah, Amir, Younas, Ian, Lara, Dannell

I helgen som gick tävlade Landskrona Taekwondo Akademi på  2019 års upplaga av Malmö Open. Detta är Sveriges största endags tävling. Totalt 800 deltagare i från de nordiska länderna, 67 klubbar, LTA slutar på en 6e plats.

Då hade de klubbar som kom före i team rankingen betydligt fler startande. 1a platsen hade 48st tävlande, 2an 22st och 3an hade 28st, så procentuellt ligger vi i topp med våra medaljer.

Landskrona ställde upp med 16 aktiva och tog totalt 11 medaljer!

Hittills i år har klubbens tävlande deltagit på b.la Presidents Cup och Turkish Open i Antalya Turkiet. Dutch Open i Eindhiven Holland, Beligan Open i Lommeln i Beligen. German Open i Hamburg, Tyskland. Helsingborg Open, Malmö Open.  Vi har ett par tävlingar kvar denna termin, både nationellt och internationellt sen blir det hård träning hela sommaren för klubbens elitsatsande och förbereda inför höstens landslagskval.

I Sommar väntar även klubbens populära sommar läger mellan 24 juni och 21 juli ett speciell sommarläger för barn och ungdomar och vuxna från 7 år.

LTA – Landskrona Taekwondo Akademi började arrangera sommarläger 2009. Vi viste redan då att många barn inte hade någon meningsfull sysselsättning eller aktiviteter under lovet och att det fans en stor efterfrågan att arrangera lovaktiviteter ifrån kommunens sida. Under åren har verksamheten vuxit och under sommaren 2018 så blev resultatet ett deltagarantal på snitt 28 deltagare per pass i hela tre veckor.

Sommaren 2019 erbjuder vi två pass om dagen i fyra veckor, kostnadsfritt för samtliga deltagare. Lägret innehåller olympisk sport Taekwondo, samt föreläsning i fysträning och åldersanpassad Taekwondoträning. kost och näringslära mm.

Lägret är för alla som vill träna, nybörjare eller om man redan tränar i någon klubb, vi har grupper för alla.  Anmälan senast 30/5 till: info@latkd.se

LTA´s lag på Malmö Open 2019:

Petronella Johnsson – Guld
Hebun Batak – Guld
Younas Ghanemi – Guld
Donnya Ghanemi – Guld
Sherif Eriksson – Silver
Tofan batal – Silver
Dennis Biscevic – Silver
Lara Hadrous – Silver
Medhi Zamani – Silver
Hanna Ramberg – Brons
Ian Andrijevski – Brons
Noel Berg
Nicky Henricksson
Jonathan Ekman
Dannell Nadarevic
Amir Yusefi

Coacher
Gabriel Berg
Emil Basic
Peter Lundén

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *