Information träning & Covid – 19

I går eftermiddag kom besked från Region Skåne att de förlänger de skärpta råden eftersom de inte kan se någon minskning i smittspridningen.

Landskrona stad har därför tagit beslutet att fortsätta hålla stängt i våra idrottsanläggningar (både inomhus och utomhus) för träningsaktiviteter för alla som är 16 år och äldre.

Regionen förlänger råden till den 13 december men Landskrona stad har valt att förlänga till den 20 december och därefter har Landskrona stad träningsuppehåll i alla träningslokaler över jul.

Landskrona Taekwondo Akademi återupptar all träning för barn under 16 år från och med torsdag 19/11. Alla grupper med barn födda före 2005 kör på som vanligt tills vi får nya instruktioner.

Det är viktigt att alla tar viruset på allvar då det finns många medlemmar som har nära och kära som tillhör riskgrupper.

Byt om och duscha hemma, toalett och fylla vatten är ok men tvätta händerna med tvål och vatten varje gång man lämnar och går in i träningslokalen igen.

Om man känner sig det minsta sjuk, även med milda symtom ska man stanna hemma. Insjuknar man under träning ska man avvika och gå hem direkt.

Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.

Använd handtvätt eller handsprit innan ni går in eller lämnar träningslokalen, tänk på att hålla god handhygien.

Munskydd är obligatoriskt vid träningar som omfattar fler än 8 deltagare.

Undvik highfive, fistbumps, kramar och övrig fysisk kontakt utan för lokalen.

Föräldrar kan ej vistas i träningslokal eller fikarummet, det går bra att hjälpa era barn att tvätta händerna med två och vatten i omklädningsrummen och se till era barn bär munskydd.

Under träningen ber vi er att lämna era barn och vänta uppe på stora läktaren vid a-golvet. OBS tänk på att ni distanserar er även på läktaren.

Alla medlemmar kan kostnadsfritt kvittera ut ett munskydd på kansliet innan träningspasset startar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *