Fitness

LTA Fitness - Gruppträning  för dig tjej / kvinna över 13 år och vill att träning ska va något roligt, så ska du komma och träna med oss. Förutom att förbättra din kondition, kommer du dessutom att köra varierande styrkeövningar för att stärka din kropp. Så tveka inte, kom o testa, tisdagar och torsdagar kl 18.30-19.30.

CORE
Vår core träning utmanar de muskler som stabiliserar kroppens leder och som är centrala för att föra ut kraft i armar och ben. Stabilitet är grunden till all annan träning, något du behöver ha innan du belastar kroppen med exempelvis löpning eller styrketräning. Stabilitet behövs inte enbart för annan träning, utan också i vardagslivet för att orka med tunga lyft och för att fixa att ha en bra hållning under en arbetsdag vid skrivbordet.

PILATES
Pilates är en träningsmetod som kombinerar styrketräning, stretchning och yoga. Pilates kan vara, till skillnad från vad många tror, väldigt fysiskt krävande om det görs på rätt sätt. Pilates-rörelserna utförs långsamt. Vid varje övning tränas flera muskelgrupper samtidigt. Genom att implementera denna träningsform får vi en balans mellan hög och låg intensitet på våra träningspass.

MINDFULNESS
Medveten närvaro eller mindfulness är ursprungligen ett buddhistiskt begrepp och är i grunden är meditation. Vi implementerar mindfulness genom våra avslappningsövningar i slutet av varje pass. Övningar som spelar en stor roll för att vi ska kunna njuta av och trivas med livet. Kropp och själ hör ihop och påverkar varandra. När du är spänd och på din vakt är också dina muskler spända. Övningarna får dig att nå en känsla av inre lugn och få inre balans.

Träningsavgift: Autogiro 199:- / månad, blankett för autogiro medgivande hämtas på kansliet.

  • Kommande Events